В Одесі "психіатр" своїм лікування відправив жінку на той світ

В Одесі "психіатр" своїм лікування відправив жінку на той світ

Фото: Getty Images

У чоловіка не було жодних ліцензій.

До чергової частини Приморського відділу поліції надійшла заява 33-річної одеситки про те, що її сестра померла після лікування в приватній психіатричній клініці, розташованій по вул. Шишкіна.

Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції у Одеській області.

Поліцейським вдалось встановити, що загибла, знаходячись на лікуванні в приватній психіатричній клініці, впала в кому. Після цього, родичі жінки викликали карету швидкої допомоги. Її було направлено до реанімаційного відділення однієї з міських лікарень, де за кілька днів померла, так і не вийшовши з коми.

Згідно висновків експертизи, причиною смерті стали поліорганнанедостатність та токсичне ураження печінки з гострим гепатитом.

У ході обшуків клініки та місця проживання 33-річного головного лікаря, виявлено та вилучено використану медичну систему, медичні шприци з залишками рідини та набраними сильнодіючими ліками, лист призначення на одного з хворих, 10 контейнерів з написаними іменами на ранок і вечір, скляну колбу з порошкоподібною речовиною та інші лікарські засоби. Термін дії деяких з них вже закінчився.

Зазначається, що на момент проведення обшуку в клініці будь яких документів, що підтверджували б те, що головний лікар дійсно є лікарем-психіатром, відсутні. Будь-яких ліцензій, що дозволяли б йому лікувати, а також надавати послуги наркозалежним особам, також у наявності не було.

Крім цього, під час візиту правоохоронців, у клініці знаходився громадянин, який, з його слів, лікувався від наркозалежності. Проте медичної картки чи лікарняного листа на нього також не було.

Наразі триває слідство.

Раніше повідомляли, що у Валенсії собака вже тиждень чекає на свою господиню під стінами лікарніВіддана тварина стала героїнею ЗМІ і зажила армію фанатів, які несуть їй подарунки.

У Валенсії собака вже тиждень чекає на свою господиню під стінами лікарні

У Валенсії собака вже тиждень чекає на свою господиню під стінами лікарні

Повʼязані теми:

Наступна публікація