В Одесі сталася масштабна бійка між активістами та приватними охоронцями: з'явилося відео

В Одесі сталася масштабна бійка між активістами та приватними охоронцями: з'явилося відео

Фото: Думська

Вчора також на місці сталася бійка.

В Одесі на вулиці Академічній сталася бійка між активістами та приватними охоронцями, що охороняли огорожену ділянку біля житлового будинку. Кілька осіб отримали тілесні ушкодження.

Про це пише пресслужба ГУНП в Одеській області.

Як повідомляє "Думська", кілька днів тому прибудинковий палісадник на Академічній, 11 захопив один з мешканців будинку. За даними ЗМІ, він хоче зробити прибудову до будинку, щоб переобладнати житло під офіс. Чоловік встановив огорожу, а його робітники почали зносити дерева. Це обурило сусідів і екоактивістів. 

За словами пресслужби мерії Одеси, роботи за цією адресою погоджені з райадміністрацією та інспекцією з благоустрію. Мешканцю будинку дозволили встановити огорожу.

Фото: Думська

Водночас, сьогодні, 20 листопада, представники "Міськзелентресту" обстежили ділянку і виявили три порушення Правил благоустрою. Так, були спиляні чотири дерева і кущі в кількості 44 одиниць.  Пошкодили газон, який був в хорошому стані. А також порушили правила передачі деревини.

"За ці порушення на відповідальних осіб складено 3 адміністративних протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні порушення", - написали в мерії.

Вчора, як написав екоактивіст Владислав Балинський, між мешканцями та охоронцями стався конфлікт. Один з них зняв банер і це стало причиною сутички. На місті була поліція. Але активісти та мешканці були обурені їхньою бездіяльністю.

Фото: Думська

Сьогодні громадські діячі знесли огорожу. Між ними і приватними охоронцями сталася бійка. Як повідомляють у поліції, під час конфлікту учасники застосували сльозогінний газ. Кілька осіб отримали тілесні ушкодження та звернулися по допомогу до медиків. 

Увага! На відео присутня ненормативна лексика, 18+

В Одесі між приватними охоронцями та активістами сталася бійка

В Одесі між приватними охоронцями  та активістами сталася бійка

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. Наразі правоохоронці встановлюють причетних до бійки осіб.

Нагадаємо, в Одесі через гучну музику стався конфлікт між мешканцями будинку. Чоловік взявся за пістолет, бо не міг заснути. Пострадала 21-річна дівчина.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація