В Одесі суддя відпустив під домашній арешт ватажка етнічної банди

В Одесі суддя відпустив під домашній арешт ватажка етнічної банди

Фото: pixabay.com

Двох інших учасників угруповання також відпустили під домашній арешт, але вони знов вчинили злочини і були затримані.

Сьогодні, 21 квітня, в Одесі суддя Київського районного суду змінив запобіжний захід і відпустив під домашній арешт організатора етнічної банди грабіжників - громадянина Азербайджану Саміра З. Його разом з іншими учасниками угруповання підозрюють в пограбуваннях, крадіжках і розбійних нападах на території області.

Про це пише "Думська".

За даними слідства, чоловік разом зі спільниками знайомилися з жертвами в одеських барах, підсипали їм клофелін у напої, а коли ті засинали - грабували. 

Також за даними слідства, підозрюваний був організатором низки крадіжок і розбійних нападів. Крім цього, слідчі підозрюють Саміра у вбивстві, яке трапилось у 2018 році. Він підсипав смертельну дозу снодійного 27-річному одеситу, якого пограбував. 

Двоє інших учасників банди також раніше були звільнені з СІЗО і відправлені під домашній арешт. Але обох правоохоронці по черзі знову затримали взимку.

Першого підозрюють у вбивстві: одна жертва пограбування не прокинулася після підсипання снодійного, а ще двоє потрапили в реанімацію.  Другого члена угруповання затримали за підозрою у вимаганні неіснуючого боргу в 3 тисячі доларів. 

Нагадаємо, у Києві заарештували 33-річного лікаря-стоматолога, якого пацієнти звинувачують у недбальстві, шахрайстві і замаху на вбивство. Він крав в них картки і гаманці, поки вони були в непритомному стані. У суді, де горе-лікарю обирали запобіжний захід, він заперечував свою провину і навіть погрожував прокурору. 

Кримінальна класика 90-х: як не стати жертвою клофелінового пограбування

Кримінальна класика 90-х: як не стати жертвою клофелінового пограбування

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація