Знайшли на лавці у лікарні: в Одесі закривавлений хлопець накинувся на медиків, які хотіли допомогти

Знайшли на лавці у лікарні: в Одесі закривавлений хлопець накинувся на медиків, які хотіли допомогти

Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі медустанови.

В Одесі п'яний молодик накинувся на медиків лікарні №11. Вони намагалися надати йому допомогу, але хлопець відреагував неадекватно.

Про це ТСН.ua дізнався в департаменті охорони здоров'я міськради.

У соцмережі опублікували інформацію про побитого підлітка, якому нібито не допомогли у лікарні. "На вулиці замерзає підліток років 16-19! Погано говорить, оскільки губи склеїлися! Але з того, що вдалося розібрати, звати його Ігор. Не безпритульний. Від їжі відмовляється, ховає обличчя! Соромиться!", - написала Людмила Косолапова.

Фото: із соцмереж

Проте опубліковане спростували у лікарні. За словами прессекретарки департаменту охорони здоров'я Олени Вельможко, чоловік вчора ввечері кілька разів приходив до лікарні в стані дуже сильного алкогольного сп'яніння. Вона додала, що він поводився неадекватно. Йому приблизно 20 років.

Фото: із соцмереж

"Під час спроби надати йому першу допомогу, він накинувся на медпрацівників. Вони викликали поліцію, але поки її чекали, хлопець пішов. Сьогодні вранці він повернувся і продовжував вести себе агресивно. Зараз він перебуває в ізоляторі лікарні. Це питання буде вирішуватися із залученням правоохоронних органів. Він швидше за все він побився", - сказала ТСН.ua Олена Вельможко.

Нагадаємо, у Миколаєві чоловік, якому викликали швидку, влаштував бійку і покусав медиків. На місце викликали поліцейських, а ті - спеціалізовану бригаду швидкої допомоги.

Повʼязані теми:

Наступна публікація