В Одесі водій під амфетаміном протаранив кілька авто: з'явилось повне відео інциденту

В Одесі водій під амфетаміном протаранив кілька авто: з'явилось повне відео інциденту

Фото: телеграм-канал "ХО"

Чоловіка спочатку переслідували "Мерседес", у який порушник врізався, і очевидці іншого ДТП.

Співробітники КУ "Центр-077" опублікували повне відео вчорашнього інциденту з неадекватним водієм, який протаранив службову автівку копів та влаштував гонитву. Виявилось, це не всі дивацтва, які під дією наркотиків він вчинив.

Відео розмістили на Youtube.

Чоловік ходив по центру міста з кийком у руках та стільцем, який поставив просто посеред перехрестя на дорозі. Згодом там же він встановив стіл. Після цього чоловік почав чіплятися до перехожих і вмовив одного поїхати з ним.

Кермуючи позашляховиком, він виїхав на зустрічну смугу і ледь не потрапив у лобову ДТП. Автівка змогла оминути неадекватного водія. Але потім він все ж зачепив "Мерседес". Водій легковика почав переслідування і викликав поліцію.

У цей час порушник врізався в грузовик. Водій-свідок на іншому легковику рушив за ним разом з "Мерседесом". Через деякий час їм вдалося заблокувати гонщика на одній з вулиць міста, де він висадив свого пасажира. Чоловіки вийшли з авто і щось почали говорити порушнику. Але, як тільки на місце події приїхали копи, він протаранив легковик переслідувача і поїхав далі. Тепер за неадекватним водієм поїхали, окрім очевидців і "Мерседесу", ще і копи.

На Італійському бульварі поліцейським вдалося перехопити порушника, який їхав по вулиці з металевим забором на бампері. Поруч перебували більше десятка приватних охоронців, вони стояли біля свого офісу. Один з них побіг допомогати затримувати водія, але той нажав на газ і протаранив службову автівку. Автомобіль охоронців і копи на протараненому авто ринулися за ним. 

Неадекватного водія вдалось затримати після того, як він врізався у дерево. Як виявилося, ключи від позашляховика Subaru він викрав у дівчини в одному з барів. Поліцейські відкрили кримінальне провадження одразу за кількома статтями.

Нагадаємо, вчора вранці в Одесі сталися декілька аварій: 41-річний водій Subaru під дією наркотичних речовин протаранив авто поліцейських, а потім поїхав далі, влаштувавши ще чотири ДТП. Інший екіпаж, який рухався з увімкненими спецсигналами на допомогу колегам, зіткнувся з автомобілем Nissan на вулиці Водопровідній. Двоє поліцейських та пасажири автомобіля Nissan перебувають  у лікарні. 

Збив паркан та протаранив патрульну автівку: в Одесі правоохоронці затримали нетверезого водія

Збив паркан та протаранив патрульну автівку: в Одесі правоохоронці затримали нетверезого водія

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація