В Одесі водій-порушник та його друзі побили патрульного поліцейського

В Одесі водій-порушник та його друзі побили патрульного поліцейського

Фото: Shutterstock

Тепер їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

В Одесі троє чоловіків побили патрульного поліцейського, який внаслідок інциденту потрапив до лікарні.

Про це повідомляє поліція Одещини.

Патрульний зупинив водія біля Іванівського мосту за те, що той не увімкнув сигнал повороту при здійсненні маневру. Водій спочатку вилаяв поліцейського, а потім покликав на допомогу своїх двох друзів. Троє чоловіків накинулися на правоохоронця з кулаками.

Поліцейський з черепно-мозковою травмою та травмою грудної клітини був госпіталізований. Трьох правопорушників – одеситів 28-и та 35-и років і 35-річного мешканця області – доставили до Малиновського відділу поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за насильство щодо працівника правоохоронного органу. Підозрювані затримані, їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві в Дарницькому районі чоловік побив та покусав патрульних, які прибули на виклик про сімейний конфлікт. До чергової частини зателефонував неповнолітній, який повідомив про конфлікт між батьками. Усе завершилося тим, що 43-річний голова сім’ї категорично відмовився спілкуватися із поліцейськими, а під час затримання одного співробітника ударив, а іншого вкусив. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація