В Одесі заарештований чоловік вбив і розчленував працівницю СІЗО

Жінка ввечері зникла на території ізолятора, а згодом співробітники установи виявили її частини тіла.

В Одесі ув'язнений, який перебував у слідчому ізоляторі, жорстоко вбив 34-річну працівницю СІЗО.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Одеській області.

"О 19:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на території Одеського слідчого ізолятора зникла співробітниця. Працівники СІЗО дві години самотужки здійснювали пошуки, в результаті чого виявили частини тіла загиблої на території ізолятора", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, розчленоване тіло зниклої та її речі знайшли в господарській частині слідчого ізолятора у сміттєвому контейнері.

Правоохоронці, які негайно прибули на місце події, викрили підозрюваного, яким виявився 39-річний арештований чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та умисне вбивство. Зловмисника затримано та знайдено знаряддя вбивства.

Наразі прокуратура та поліція розпочали кримінальні провадження за фактами умисного вбивства та службової недбалості співробітників СІЗО, триває досудове розслідування.

Своєю чергою заступник міністра юстиції України Денис Чернишов, коментуючи трагедію, заявив, що пенітенціарна система потребує негайних змін.

"Пролита кров молодшого інспектора, яка виконувала покладені державою на неї професійні обов'язки, є нічим іншим, як демонстрацією принизливого ставлення і до самої системи, і до її працівників як з боку спецконтингенту, так і суспільства в цілому. Усе написане не є виправдуванням чи актом перепровадження відповідальності, – це крик душі за багаторічну нещадну байдужість до проблем системи, її працівників та спецконтингенту", - наголосив він.

Також Чернишов запевнив, що винні будуть покарані, а відповідь буде "жорсткою, але не жорстокою".

Шановні колеги! Складно віднайти слова, які б могли зарадити трагедії рідних та близьких, колег та друзів, усіх працівни...

Опубликовано Денисом Чернишовым 17 августа 2017 г.

Нагадаємо, раніше на Житомирщині просто у полі жінку вбили пострілом в голову. Після пострілу нападники кинулися до авто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація