В одеській лікарні померла жінка, яку збив позашляховик на "смертельному" перехресті

В одеській лікарні померла жінка, яку збив позашляховик на "смертельному" перехресті

В одеській лікарні померла жінка, яку збив позашляховик на "смертельному" перехресті

Фото: Facebook/Патрульна поліція Одеси

Винуватиця ДТП запевняє, що воліє померти, щоб не жити з таким тягарем.

Протест на місці кривавої ДТП. Зранку одесити перекрили рух на ділянці дороги, де в суботу під колесами позашляховика загинула маленька дівчинка і сильно постраждала 20-річна дівчина, яка переводила її через дорогу. На акцію протесту вийшло понад півсотні людей, йдеться в ТСН.12.00.

Люди на пікеті вже п’ять годин поспіль. Кажуть, не підуть, поки не побачать на власні очі офіційний документ – рішення про встановлення світлофора.

«У нас тут всі діти йдуть до школи, переходять і збивали тут і школярів. І півроку тому хлопця збили, йому ногу відірвало. Майже кожні півроку точно смертельні», - кажуть мітингувальники.

Це перехрестя люди називають смертельним і запевняють, попри зебру водії тут майже ніколи не пригальмовують. Адже ця дорога на виїзді з міста і водії їздять тут як трасою. Останньою краплею для місцевих стала суботня аварія, коли позашляховик збив трирічну дівчинку та її двадцятирічну родичку. Дитина загинула на місці.

Жінку, яка переводила її через дорогу, забрали до реанімації з важкими травмами. Лікарі боролися за її життя. Але журналістам ТСН щойно стало відомо, що вона померла.

Нагадаємо, що трирічна дівчинка гине на очах матері. Вона переходила дорогу з родичкою, трохи попереду, коли потрапила під колеса позашляховика. 

«Матір тримали, адже вона хотіла скоїти самогубство. Вона жахливо кричала», - кажуть свідки події.

Авто, яке збило людей, мчало на шаленій швидкості, кажуть очевидці. Обурені люди оточили машину патрульних, куди пересіла жінка-водій .

«На місці ДТП дуже було багато людей і намагалися зробити самосуд над водієм…Поліція намагалася заборонити людям скоїти самосуд», - каже  слідчий слідчого управління ГУНП в Одеській області Антон Кіструга.

Одесити влаштували протест на ділянці дороги, де на смерть збили маленьку дівчинку

Одесити влаштували протест на ділянці дороги, де на смерть збили маленьку дівчинку

За кермом «Тойоти» була 69-річна жінка. Має водійський стаж півстоліття. Стверджує, що їхала сімдесят кілометрів на годину.

«Я їхала, сильно сонце в очі світило, побачила, що просто вже перед машиною біжить жінка з дитиною. Ви знаєте, краще б я померла, жити ось з цим – неможливо», - каже водій  Лідія Гойдова.

Поліція розпочала кримінальне провадження, жінку затримали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація