В Одеській області на залізничному переїзді потяг перекинув легковик

За попередньою інформацією загиблих немає, потерпілих забрала швидка допомога. 

В Одеській області на переїзді в селі Саф'яни легковий автомобіль зіткнувся з вантажним поїздом.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Ізмаїльського відділу поліції, інцидент стався сьогодні, 5 квітня, близько 8 години ранку.

"Машиніст стверджує, що подав звуковий сигнал, а 30-річний водій "Жигулів" говорить, що сигналу не було. В результаті, машиніст правим боком кабіни зачепив лівий бік автомобіля", - розповіли в поліції.

Також у прес-службі повідомили, що на переїзді не було шлагбаума, проте був встановлений світлофор та відповідний дорожній знак.

За свідченням потерпілих та машиніста стало відомо, що водій автомобіля "ВАЗ 2103" проігнорував сигнал світлофора та почав перетинати колію. В результаті цього, машиніст не встиг загальмувати та відкинув легковик на кілька метрів.

"Загиблих немає, двом надана медична допомога, у них сильні удари і піднявся артеріальний тиск. Можна сказати, люди "народилися в сорочці", - зазначили у прес-службі.

За попередньою інформацією, усі четверо були в тверезому стані. Поки що, невідомо, чому водій не зупинився на попереджувальний сигнал.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило завдання потерпілому середньої тяжкості тілесних ушкоджень".

Також досі вирішується питання про відкриття провадження за статтею "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту".

Повʼязані теми:

Наступна публікація