В одеській стрілянині з вікна по пенсіонерах є постраждалий

В одеській стрілянині з вікна по пенсіонерах є постраждалий

Фото: pixabay.com

Одну людину поранено внаслідок дій зловмисника.

В Одесі поліція затримала місцевого жителя, який з вікна власної квартири відкрив стрілянину по перехожих. Мішенню зловмисника були люди похилого віку, повідомляє УНІАН.

Наразі є повідомлення про  одного постраждалого та пошкоджене майно сусідів. Стрілець забарикадувався у своїй оселі на 8-му поверсі будинку у Гвоздиковому провулку. Район навколо будинку було очеплено заради безпеки людей, адже зловмисник міг здійснити нові постріли. До знешкодження загрози були залучені працівники КОРДу, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Нацполіції. Копи взяли штурмом помешкання, затримали стрільця та розпочали необхідні експертизи. Вже відомо, що в оселі злодія виявили ще й піротехнічні засоби і холодну зброю.

Офіційно марка рушниці, з котрої вівся вогонь, не називається, але за словами одного з керівників регіональної поліції Дмитра Головіна, це була зброя калібром 4,6 мм. Також є попередня інформація про те, що 49-річний чоловік на момент скоєння злочину перебував у стані алкогольного сп'яніння.

В центрі Одеси сталась стрілянина

В центрі Одеси сталась стрілянина

Повʼязані теми:

Наступна публікація