Щур повісився. У Києві в пекарні відвідувачі сфотографували жахливу знахідку під прилавком

Щур повісився. У Києві в пекарні відвідувачі сфотографували жахливу знахідку під прилавком

Фото: ТСН.ua

У пекарні заявили про нашестя гризунів із бункера.

У Києві в пекарні-кондитерській "Волконський" 23 листопада відвідувачі знайшли величезного щура.

Гості пекарні, що розташована на одній з вулиць Києва, Городецького, знайшли та сфотографували в залі гризуна.

Щур в пекарні / Фото: ТСН.ua

За поясненнями ТСН.ua звернувся до адміністрації закладу. Там у всьому звинувачують нашестя гризунів та говорять, що "ситуація, як в Парижі".

"В нас в принципі нічого не сталося. Під нами розташований якийсь закритий бункер, закрите приміщення. Цього року, коли похолоднішало, в теплих приміщеннях почали збиратися гризуни. Це якась епідемія, нашестя, як в Парижі", - розповіла керівник закладу Белла. 

Керівник переконує, що пекарня вже витратила достатньо коштів на боротьбу з щурами та зверталася за допомогою до спеціальних служб. Однак всі спроби марні.

"Ніхто не може побороти цих щурів. Ми написали листи в санепідемстанцію, спеціальну службу, яка займається відловом ось цих гризунів... Ніякої реакції від державних служб немає. Це триває вже півтора місяці. Ми обклалися мишоловками, отрутою, але вони досі існують", - додала вона та пообіцяла надалі писати листи до державних служб для вирішення ситуації.

Нагадаємо, що в центрі Одеси десятки родин скаржилися на нашестя гризунів. Сотні щурів взяли помешкання одеситів у справжню облогу. 

Одесити страждають від нашестя щурів

Одесити страждають від нашестя щурів

Повʼязані теми:

Наступна публікація