Генпрокуратура проводить 15 обшуків в офісах та на складах "Нової пошти"

Генпрокуратура проводить 15 обшуків в офісах та на складах "Нової пошти"

Фото: УНІАН

Слідчі дії проводять у чотирьох містах.

Працівники Генеральної прокуратури проводять обшуки в 15 офісах та на складах "Нової пошти" в Києві, Харкові, Дніпрі та Полтаві.

"Вперше в моїй практиці роблять обшук мого кабінету і мене особисто. Забирають особистий комп'ютер. Відчуваю, як просто на очах покращується інвестиційний клімат в країні", - зазначив у Facebook співзасновник компанії Володимир Поперешнюк.

"У рамках кримінального провадження головним слідчим управлінням ГПУ проводиться близько 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" в містах Київ, Полтава, Харків та Дніпро. Усі слідчі дії відбуваються слідчими без залучення спецпідрозділів, в рамках закону. Тому говорити про нанесення шкоди інвестиційному клімату в країні не варто. Після надання інформації слідчими зможемо повідомити деталі кримінального провадження. Наразі тільки підтвердження факту обшуків та відповідних слідчих дій", - зазначила у Facebook речниця ГПУ Лариса Сарган.

Раніше повідомлялося, що в Даркнеті виставили на продаж дані півмільйона клієнтів "Нової пошти" з телефонами і паспортами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація