В окупованому Криму підняли український прапор

Таким чином вшанували пам'ять чотирьох загиблих військових.

У тимчасово окупованому Росією місті Судак вранці 9 серпня місцеві патріоти підняли у небо прапор України.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook радник голови Херсонської ОДА Богдан Ковальов.

За словами посадовця, синьо-жовтий стяг підняли на знак пам'яті за чотирма загиблими українськими морпіхами, яких 6 серпня окупанти розстріляли під Павлополем. 

"Сьогодні вранці, на тимчасово окупованій російською федерацією території АР Крим в місті Судак, місцевими патріотами України, був піднятий Український прапор, у знак пам‘яті за чотирма загиблими воїнами 6 серпня 2019 року в зоні проведення ООС. Слава Україні!", - йдеться в дописі до публікації.

Сьогодні вранці, на тимчасово окупованій російською федерацією території АР Крим в місті Судак, місцевими патріотами...

Опубликовано Богдан Ковалев Четверг, 8 августа 2019 г.

8 серпня в Україні попрощалися із чотирма загиблими на Донбасі бійцями. В останню путь героїв проводжали, стоячи на колінах. Наймолодшого серед загиблих, 20-річного Василя Курдова, поховали в рідному селі на Миколаївщині.

Україна прощається з чотирма морпіхами, яких бойовики убили під Павлополем

Україна прощається з чотирма морпіхами, яких бойовики убили під Павлополем

Нагадаємо, 6 серпня поблизу Павлополя Донецької області чотири військовослужбовці ЗСУ загинули в результаті обстрілу бойовиками "ДНР". 

Президент Зеленський провів нараду 7 серпня за участі начальника Генштабу ЗСУ Руслана Хомчака і секретаря РНБО Олександра Данилюка.

Він зателефонував президенту РФ, щоб той вплинув на ту сторону, щоб вони припинили вбивство українців. Окрім цього, другим питанням була необхідність розмінування територій. "Нам треба скоротити терміни будівництва мосту в Станиці Луганській", - сказав він. Також президенти обговорили звільнення полонених. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація