В окупованому Криму знайшли вбитим 20-річного кримського татарина

В окупованому Криму знайшли вбитим 20-річного кримського татарина

В окупованому Криму знайшли вбитим 20-річного кримського татарина

Фото: Кримськотатарський ресурсний центр

Його виявили у лісі.

В одному з лісів у Бахчисарайському районі тимчасового окупованого Криму місцева мешканка виявила тіло кримського татарина Ейнара Еюпова. Юнак зник ще у серпні минулого року.

Про це написав у Facebook кримськотатарський активіст Сейдамет Мустафаєв.

За його словами, загиблий хлопець пішов з дому вранці 6 серпня 2018 р, а після із Ейнаром не було жодного зв'язку, рідні не знали, де він і що з ним. У лісі біля села Залісне його тіло виявила жінка, яка пасла там худобу.

Сейдамет Мустафаєв зазначив, що на вбитому був лише одяг і останки не усіх кісток. За інформацією місцевих ЗМІ, Ейнару було лише 20 років.

"Знайшли Еюпова Ейнара Шевкетович, але, на жаль, 17 вересня 2019 р. дженазе ( ісламська похоронна церемонія - ред.). 6 серпня 2018 р. Ейнар пішов з дому вранці і близько 11-12 години дня зник, і так до сьогоднішнього дня про нього не було відомо не чого. Знайшла його жінка, яка пасла кіз в лісі Бахчисарайського району, с.Залісне. Були тільки одяг і останки не усіх кісток", - написав Мустафаєв.

Внимание❗️❗️❗️ Нашли Эюпова Эйнара Шевкетовича но к сожалению завтра то есть 17 сентября 2019г ДЖЕНАЗЕ!!! Прошу У Аллаха...

Опубликовано Сейдамет Мустафаев Понедельник, 16 сентября 2019 г.

Нагадаємо, раніше в окупованому Росією Криму знайшли вбитим кримського татарина Фахрі Мустафаєва. Загиблий сказав родині, що поїхав до Сімферополя, але за пів години зв'язок із чоловіком обірвався. Наступного дня зниклого кримського татарина знайшли мертвим у селі Араматноє Бахчисарайського району. Його тіло знайшли закопаним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація