В поліції розповіли подробиці перекидання військового МАЗу на людей у Кіровоградській області

В поліції розповіли подробиці перекидання військового МАЗу на людей у Кіровоградській області

Військовий МАЗ спочатку зачепив коток, від удару його відкинуло на машину, що вкладала асфальт, і на людей

Одужує потерпілий під час масштабної ДТП у Кіровоградській області, де перекинулась на шляховиків військова вантажівка, в нього розбита голова, але загрози для життя немає.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.12.00.

Пізно ввечері на трасі М-12 військова вантажівка влетіла в асфальтоукладальник. А далі перекинулась на працівників дорожньої служби. Двоє загинули, одного забрали до лікарні. Рух трасою державного значення понад 10 годин був заблокований.

Усе сталося надвечір. Шляховики  вкладали на дорозі шар асфальту. На цій ділянці працював світлофор – транспорт рухався лише однією смугою. Раптом на дорозі з’явився військовий МАЗ. "Проїхали перед цим дві військові машини — теж із досить високою швидкістю. Цей їх наздоганяв. Мабуть, від колони відстав. Обмежувальні знаки стоять про обмеження швидкості 70, 50 30. Працював світлофор. Всі автомобілі стояли в колоні. Всі бачили. Там дві фури чекали. Військова техніка вирішила поспішити…", — каже заступниця начальника служби автомобільних доріг Кіровоградської області Жанна Петрович.

Військовий МАЗ спочатку зачепив коток, від удару його відкинуло на машину, що вкладала асфальт, і на людей, які в ній працювали.

На поправку йде потерпілий під час масштабної ДТП у Кіровоградській області  

На поправку йде потерпілий під час масштабної ДТП у Кіровоградській області  

Один працівник дорожньої служби загинув на місці, другий помер у кареті швидкої. Ще один ремонтник нині у лікарні. "Він у реанімації лежить, поки що не оперують, він під наглядом лікарів. У свідомості", — кажуть у лікарні.

51-річний водій військової вантажівки відбувся подряпиною на носі. Його затримали й готуються оголосити підозру. "Не впорався із керуванням, не обрав безпечного бокового інтервалу, безпечної дистанції.  Були встановлені знаки щодо обмеження швидкості. З тієї інформації, що ми маємо, значно була перевищена швидкість вантажного автомобіля", — розповідає начальник відділу слідчого управління Костянтин Тарасенко.

Експерти працювали на трасі майже до ранку. Нині рух там вже відновили. Дорожні роботи шляховики продовжили, тож наполегливо закликають водіїв не ігнорувати знаки обмеження швидкості.

Кореспондентка: Олена Шворак.

Повʼязані теми:

Наступна публікація