В Полтавській області медсестра зробила собі смертельну ін'єкцію через борги

В Полтавській області медсестра зробила собі смертельну ін'єкцію через борги

Фото: pixabay.com

Жінку тероризували колектори.

В Кременчуці на Полтавщині медсестра скоїла суїцид, щоб не терпіти "терору" від колекторів через борги. Тіло жінки знайшли кілька днів тому, але про причини стало відомо лише зараз.

Це вдалося з'ясувати журналістам програми "Факти".

"Встановлено, що жінка скоїла суїцид, ввівши в вену смертельну дозу медичного препарату. Вона працювала медсестрою в одному з лікувальних закладів міста, їй було трохи за 30 років. Тіло загиблої направлено на судмедекспертизу", - розповіла пресофіцерка Кременчуцького міського відділу поліції Анна Васенко.

Поряд з тілом жінки була записка, про її зміст не повідомляється. У медзакладі, де працювала загибла, кажуть, що вона не змогла вчасно виплатити взятий кредит, тож колектори постійно надокучали. Жінка брала в борг навіть у колег, водночас її чоловік, з яким жінка прожила 5 років, не знав про заборгованості.

Тепер кредитори повідомляють, що залишать чоловіка без житла і заберуть все майно. Чоловік загиблої розповів про передсмертну записку дружини. "У смерті не звинувачую нікого. Я пішла на той світ через борги і пресинг кредиторів", - процитував він текст журналістам НТН.

Зазначається, що якщо слідчі зберуть достатньо доказів, що жінка вбила себе через колекторів, то перекваліфікують справу в "доведення до самогубства".

Повʼязані теми:

Наступна публікація