В преміальному ЖК "Бульвар Фонтанів" обрали Королеву України Новини компаній

Під запальні мелодії зірок, в оточенні святкового балу краси та грації, гості свята змогли комплексно оцінити всі переваги преміального ЖК.

У столичному комплексі преміум-класу на Печерську "Бульвар Фонтанів" днями відбулось Grand Opening Show, яке було приурочене до офіційного відкриття останнього будинку другої черги комплексу і завершення будівництва всього ЖК. Подія зібрала більше 3 000 гостей й пройшла в форматі світського рауту , де всіх розважали світові та вітчизняні зірки шоу-бізнесу: Євген Хмара, Карл Фрієрсон, KHAYAT, та неперевершений Луі Вега. Окрасою заходу став фінал Національного конкурсу краси і таланту "Королева України", який відбувся на головній площі комплексу біля каскадної алеї фонтанів. Партнери заходу розіграли прямо на сцені коштовні подарунки серед всіх присутніх , а головним подарунком свята став сертифікат на 1 000 000 гривень  від ЖК "Бульвар Фонтанів".

Під запальні мелодії зірок, в оточенні святкового балу краси та грації, гості свята змогли комплексно оцінити всі переваги преміального ЖК, який розташований у самому серці столиці. До уваги присутніх були представлені: 4 шоу-руми в комплексі від одних із кращих дизайнерських студій країни, панорамна лаунж-зона на 360 градусів на даху одного із будинків ЖК, яка була визнана номінантом відомого дизайнерського конкурсу Art Space, розкішна територія з єдиною у Києві алеєю світломузичних фонтанів довжиною 150 метрів й всі інші об’єкти інфраструктури преміального ЖК.

Комплекс представлений у принципово новому форматі на ринку України – City Resort, перевагами якого є поєднання приватності, лаунж атмосфери заміського життя, яка відображена у комплексі із всіма перевагами центральної локації ЖК. Камерність комплексу та його авторський архітектурний стиль підкреслювали формат конкурсу "Королева України" - краса, елегантність та вишуканий стиль.

ЖК "Бульвар Фонтанів" створювався компанією City One Development в партнерстві з компанією UDP, а перший будинок першої черги ЖК був зданий в експлуатацію в 2013 році. Тоді ж, на території ЖК з'явився перший фонтан, а вже через 2 роки творці ЖК запустили в експлуатацію цілу алею світломузичних фонтанів, яка стала родзинкою не тільки комплексу, але і прикрасою всієї столиці.

Наступна публікація