В психоневрологічному інтернаті в Мукачеві вдвічі зросла кількість хворих на коронавірус

В психоневрологічному інтернаті в Мукачеві вдвічі зросла кількість хворих на коронавірус

Фото: Associated Press

На території установи забезпечили посилену охорону

У Мукачеві Закарпатської області в психоневрологічному інтернаті продовжує зростати кількість хворих на новий коронавірус COVID-19, за добу ще у 28 людей підтвердили хворобу, тож тепер у закладі 54 хворих. 

Про це повідомляють у Мукачівській міській раді.

Станом на ранок 21 травня в Мукачеві 120 осіб протестовано методом ПЛР. У 28 осіб виявлено захворювання - всі підопічні обласного інтернату. Загалом 69 мукачівців одужали з початку епідемії. 161- кількість захворілих з початку епідемії. 90 осіб - хворі на сьогодні.

У психоневрологічному інтернаті здійснюють низку протиепідемічних заходів. На території провели дезінфекцію всіх приміщень. Всіх працівників інтернату переведено на вахтовий (двотижневий) режим роботи, при завершенні та на початку зміни працівникам проводитимуть ПЛР-тестування. Також унеможливили одночасне перебування хворих та пацієнтів, у яких не виявлено інфекційне захворювання COVID-19.

"Медичним працівникам «Мукачівської ЦРЛ» надано доступ до всіх працівників та пацієнтів для відбору зразків для проведення ПЛР-тестування. У закладі проводитимуть постійний контроль та температурний скринінг працівників та пацієнтів. Окрім того, на території установи забезпечили посилену охорону всієї території", - значиться у повідомлені. 

За добу на Закарпатті підтверджено 42 випадки COVID-19. Загалом з початку пандемії у 964 закарпатців встановлено діагноз COVID-19, із яких - 220 медиків та 58 дітей. 24 людини померли, із підтвердженим діагнозом COVID-19 методом ПЛР.

Повʼязані теми:

Наступна публікація