В смертельній ДТП у Польщі загинув чоловік із Прикарпаття: з'явилось фото

В смертельній ДТП у Польщі загинув чоловік із Прикарпаття: з'явилось фото

Фото: tvn24.pl

Авто, в якому їхав українець, просто розчавило.

Мешканець Івано-Франківської області загинув в жахливій ДТП у Польщі. Аварія сталася 3 жовтня у Варшаві, інформує twn24.pl.

Як зазначає польське ЗМІ, близько третьої ночі п’яна жінка за кермом Audi врізалася у Volkswagen. Алкотестер показав два проміле у її крові. В результаті аварії постраждали двоє людей із авто Volkswagen. Один із них помер у лікарні.

Наразі польська поліція проводить розслідування.

Як повідомила користувачка Facebook Мар’яна Ковач, загиблий – мешканець Верховини Василь Кумлик. Жінка повідомила, що рідні Василя не мають грошей, щоб транспортувати тіло з Варшави до Верховини.

"В дім сім'ї Кумликів прийшла шокуюча звістка про смерть чоловіка, кума, друга, хорошого сусіда. Забрала його життя о 03:20 ночі у Варшаві п'яна водійка, створивши жахливу ДТП, яка не дало йому шансу вижити. На даний момент відбувається слідство. Багато з Вас знайомі особисто з родиною Кумлика Василя, уродженця Криворівні. Він був опорою сім'ї та хорошим батьком трьох дітей.  Щоб транспортувати тіло Василя з Варшави до Верховини, потрібна велика сума грошей, якої у сім'ї немає", — написала Мар'яна Ковач.

 

“Верховинці, друзі, колеги, небайдужі люди! ❌️ 3 жовтня 2020 року в дім сім'ї Кумликів прийшла шокуюча звістка про...

Опубліковано Мар'яною Ковач Понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, раніше трагедія в Польщі сталась і з 19-річною жителькою Тернопільщини Тетяною Микитин. Дівчина разом зі своїм знайомим на мотоциклі потрапила у смертельну ДТП біля Варшави. Внаслідок зіткнення з авто Тетяні відірвало ногу і відкинуло з місця аварії на 35 метрів, а її товариш загинув на місці. У дівчини серйозно травмована рука, хребет, вона залишилась без ноги. Тетяна вже перенесла 4 операції, попереду тривале лікування, реабілітація та протезування. Страхова компанія компенсувала дівчині лише 450 доларів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація