В Угорщині у ДТП потрапив автобус, який евакуйовував українців

В Угорщині у ДТП потрапив автобус, який евакуйовував українців

Фото: pixabay.com

Всі пасажири були доправлені у лікарню

В Угорщині в аварію потрапив автобус, який евакуював українців на батьківщину, всіх було госпіталізовано.

Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк на своїй сторінці у Facebook.

"Біля Будапешта сталася ДТП за участю автобуса, який транспортував громадян України до місця евакуації в пункт пропуску "Тиса". За отриманими оперативними даними, в транспортному засобі перебувало вісім осіб. Двоє громадян у важкому стані, шестеро у задовільному. Всі особи перебувають у лікарні. Виконується протокол нашими представниками дипломатичного корпусу", - написав Шинкарюк.

Аварія сталась на 75-му кілометрі автомагістралі М3. 

У МЗС уточнили, що внаслідок ДТП постраждали 9 громадян України. Директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев додав, що  чотирьох громадян України, які перебувають у лікарні м.Хатван, протягом поточного дня вже повинні виписати і доставити до кордону з Україною, де їх зустрінуть знайомі і родичі.

Що стосується інших українців, які перебувають в медустанові м.Егер, то чотирьох чоловік також повинні виписати найближчим часом, а одного громадянина України, який отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, будуть тримати в лікарні. Загроза життю українців відсутня, додав Погорельцев.

Нагадаємо, що з опівночі Україна посилила нові обмеження на кордоні. Відтепер працює лише 19 зі 155 пунктів пропуску на межі з усіма сусідніми країнами. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація