В Україні можуть запустити вакцинацію від коронавірусу в аптеках - ЦГЗ

В Україні можуть запустити вакцинацію від коронавірусу в аптеках - ЦГЗ

Фото: УНІАН

Це питання ще опрацьовується.

В Україні можуть запустити вакцинацію від коронавірусу в аптеках.

Як повідомив генеральний директор Центру громадського здоров’я МОЗ України Роман Родина в ефірі телеканалу "Дом", наразі це питання ще опрацьовується.

"Зараз ми опрацьовуємо питання вакцинації в аптеках. Тут остаточного рішення поки немає, але опрацьовуються саме нормативні моменти, яким чином це можна дозволити, щоб можна було вакцинуватися навіть в аптеках. Тим більше, у нас буде сезон грипу, і вакцинація від грипу також буде актуальна восени", — заявив очільник ЦГЗ.

Нагадаємо, вакцинація від коронавірусу в Україні розпочалася 24 лютого. Станом на 16 липня загалом проведено 3 899 890 щеплень, повністю імунізовані та отримали 2 дози – 1 360 256 українців.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби) у Києві Олег Рубан заявив, що в Україні можуть запровадити обов'язкову вакцинацію від коронавірусу у разі ухвалення відповідного рішення головним державним санітарним лікарем України Ігорем Кузіним.

В Україні розпочалась активна вакцинація: невже люди почали довіряти вакцині

В Україні розпочалась активна вакцинація: невже люди почали довіряти вакцині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація