В Україні оновили зони карантину: де діятимуть найсуворіші обмеження

В Україні оновили зони карантину: де діятимуть найсуворіші обмеження

Фото: УНІАН

Зонування почало діяти від 7 вересня.

Нові карантинні зони від понеділка, 7 вересня, почали діяти в Україні.

Оновлене розподілення країни набуло чинності з опівночі. Про це розповіли у ТСН.Ранок. 

Зокрема, до переліку зон із найсуворішим карантином додали Тернопіль, а також по одному району Харківської та Чернігівської областей: Великобурлуцький і Бобровицький відповідно. У Тернополі не буде посадки на потяги. У місті можна буде лише зійти. Крім того, "Укрзалізниця" припинила продак квитків до міста. 

Суворі обмеження також діють у містах Бережани та Чортків, Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Монастирському, Теребовлянському, Тернопільському та Чортківському районах Тернопільської області.

У червоній зоні залишаються міста Івано-Франківськ, Коломия, Калуш, Косівський та Тисменицький райони на Прикарпатті. На Буковині у зоні суворого карантину опинилися Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони.

У червону зону потрапили міста Біляївка, Ізмаїл та Болградський район Одеської області. У Рівненській - це місто Дубно та Костопільський район.

В Україні починають діяти нові карантинні зони

В Україні починають діяти нові карантинні зони

Як повідомлялося, від 1 вересня навчання у школах розпочнеться по всій Україні, крім регіонів "червоної зони". Вчителям та учням молодших класів дозволяють бути без масок. У МОЗ рекомендують школам відкрити різні входи для учнів молодших і старших класів, щоб діти не перетиналися. З цих же міркувань уроки рекомендують розпочинати у різний час для різних класів. Наприклад, із 15-хвилинним проміжком.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація