В Україні під прем'єру нового серіалу каналу "1+1" створили торт "Сувенір з Одеси"

Напередодні прем'єри пригодницької драми "Сувенір з Одеси", яка відбудеться 19 березня о 21:00 на каналі 1+1, відомий український ресторатор Сава Лібкін в студії "Сніданку з 1+1" презентував однойменний торт.

У центрі сюжету серіалу – містичний амулет, який оберігає свого власника і знищує того, хто намагається забрати його проти волі господаря. Його не можна відняти або вкрасти безкарно. Його можна тільки подарувати – добровільно та з чистими помислами. Він діє як охоронна грамота тільки там, де живе любов. Цей амулет в серіалі є своєрідним символом свободи.

Одесити прем’єру серіалу не залишили без уваги і вирішили увічнити його в гастрономічній історії міста. На основі солодкого символу Одеси – торта "Фонтан" – створили спеціальний десерт "Сувенір з Одеси" в білому шоколаді. У складі бісквітного торта дві начинки – желеподібна із сухофруктів і абрикосового джему, а також кремова з білого шоколаду і вершків. Сироп із додаванням коньяку надає десерту приємну ароматну нотку, а біла дзеркальна глазур – ефектний вигляд.

Придбати десерт "Сувенір з Одеси" можна в Одесі та Києві мережі кафе "Компот" і ресторані "Дача". У студії "Сніданку з 1+1" Сава Лібкін і Руслан Сенічкін розповіли, як можна приготувати цей торт в домашніх умовах.

До слова, Сава Лібкін також приєднався до караоке-флешмобу Руслана Сенічкіна #CпівайТанцюйГотуй і після приготування торта в студії "Сніданку з 1+1" кулінари дуетом виконали свою версію знаменитої єврейської пісні "Хава Нагіла".

Наступна публікація