В Україні припиняє видаватися газета "Дзеркало тижня" – ЗМІ

В Україні припиняє видаватися газета "Дзеркало тижня" – ЗМІ

Видання переходить повністю в електронний формат.

Одна з найвідоміших і найавторитетніших вітчизняних газет "Дзеркало тижня. Україна" невдовзі припинить вихід у друкованій версії. Про це повідомляє ThePage із посиланням на головного редактора тижневика Юлію Мостову.

За чутками, офіційне оголошення про закриття друкованої версії повинно бути опубліковано в найближчому випуску "Дзеркала". Факт підтвердила й керівниця газети. "Те, що ми закриваємося, це однозначно. Але офіційно коментувати я не можу, доки не повідомлю цю інформацію в самому "Дзеркалі тижня", - пояснила Мостова.

Наразі з неофіційних джерел відомо, що останній номер газети вийде на Новий рік. У 2020-му році газета видаватися вже не буде – натомість усі матеріали публікуватимуть на веб-сторінці тижневика в інтернеті. Передплату на друковану версію закрили ще декілька місяців тому.

"Дзеркало тижня. Україна" (до 2009 року - "Дзеркало тижня") – це суспільно-політичний тижневик, що видається в Києві накладом 57 тисяч примірників українською та російською мовами. Газету в 1994 році заснував Володимир Мостовий, який до 2011 року був її головним редактором. Після цього видання до сьогоднішнього дня очолює його донька Юлія.

Раніше повідомлялося, що уряд хоче скасувати публікацію законів у газетах "Голос України" та "Урядовий кур’єр". Обидва видання можуть зникнути, якщо офіційними почнуть вважати публікації на інтернет-сайтах.

Житомирська газета "Субота" надрукувала нецензурне прізвисько Путіна

Житомирська газета "Субота" надрукувала нецензурне прізвисько Путіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація