В Україні протягом минулого тижня втопилося понад 80 осіб

В Україні протягом минулого тижня втопилося понад 80 осіб

Фото: pixabay.com

З початку року на водоймах вже загинуло 874 особи.

В Україні за минулий тиждень, 6-12 серпня, на водоймах загинула 81 особа.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

“За минулий тиждень на водоймах країни загинула 81 людина... Лише впродовж цієї неділі, 12 серпня, на водних об’єктах країни загинуло 15 осіб. Серед потонулих і двоє дітей”, - йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, з початку року на водоймах вже загинуло 874 особи, з яких 88 дітей. При цьому вдалося врятувати 593-х осіб, у тому числі 110 дітей.

Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає українців дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку.

За добу на українських водоймах втопилася 21 людина

За добу на українських водоймах втопилася 21 людина

Нагадаємо, що у місті Ізюм, що на Харківщині, жінка з необережності втопила у ванні свою доньку. До поліції звернувся 41-річний мешканець міста. Він повідомив, що повернувшись з роботи, знайшов власну дитину мертвою у її ліжечку. Його 34-річної дружини вдома не було. Зв’язатися з нею також було неможливо – вона вимкнула мобільний телефон. 

Поліцейські знайшли жінку п’яною на березі річки Сіверсьский Донець, в якій вона хотіла втопитися. Жінка розповіла правоохоронцям, що під час купання випадково втопила у ванні свою 2-річну дочку та намагалась скоїти самогубство аналогічним способом. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація