В Україні у всіх карантинних зонах обмежили роботу ресторанів і барів

В Україні у всіх карантинних зонах обмежили роботу ресторанів і барів

Фото: УНІАН

Рішення поширюється навіть на "зелену" зону карантину.

В Україні через різкий сплеск хворих на коронавірус вводиться обмеження на роботу закладів харчування. Кафе, ресторани, бари можуть працювати лише до 22:00 незважаючи на те, в якій карантинній зоні перебуває той чи той регіон.

Відповідне рішення ухвалив уряд на засіданні 13 жовтня.

Так, згідно з рішенням,  заклади харчування можуть працювати від 7 години ранку до 22 години вечора у всіх карантинних зонах. Водночас, дозволяється здійснення кур'єрської доставки або також можна брати замовлення з собою.

"Проєктом пропонується посилення протиепідеміологічних обмежень на різних рівнях. А саме на роботу ресторанів та інших закладів не пізніше 22:00. Навіть у зеленому, помаранчевому та жовтому рівнях... Крім діяльності з надання послуг громадського харчування та здійснення адресної доставки замовлень та замовлень на виніс", - сказав голова МОЗ Максим Степанов.

Нагадаємо, Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 13 жовтня подовжив адаптивний карантин в Україні до 31 грудня. Також Денис Шмигаль анонсував низку нововведень. Зміниться дозволена кількість людей у масових зібраннях, рекомендується запровадити канікули для середніх навчальних закладів до кінця жовтня. Закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти рекомендуємо перейти на дистанційне навчання.

В Україні 5 133 нові випадки інфікування коронавірусом, карантин можуть подовжити до кінця року

В Україні 5 133 нові випадки інфікування коронавірусом, карантин можуть подовжити до кінця року

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація