В Україні великі мережі АЗС знизили ціни на паливо

В Україні великі мережі АЗС знизили ціни на паливо

Фото: УНІАН

В Україні знизилася середня роздрібна ціна бензину та дизельного палива.

Мережі AЗС "ОККО" та "WOG", кожна з яких має понад 400 станцій, знизили ціни на всі види палива на гривню за літр.

Так, вартість дизпалива та бензину А-92 знизилася до 25,99 грн/л, а бензину А-95 до 26,99 грн/л. Про це повідомляє enkorr із посиланням на "Консалтингову групу А-95".

Ціна дизельного палива на станціях цих операторів зрівнялася з ціною в консолідованій мережі "Приват", яка має 1540 АЗС та протягом останніх років вважається основним оператором економного сегмента.

Водночас, компанія Amic (227 АЗС) знизила ціну на бензин на 20 копійок за літр. Це друге зниження цін за останній тиждень: 20 березня компанія знизила вартість всіх видів палива на 50 коп/л. А от столична мережа KLO, яка має 60 АЗС, 26 березня на 50 копійок знизила ціну бензину А-92, та на 30 копійок А-95 і дизельного палива. Також на 96 копійок ціни бензинів знизила БРСМ-Нафта (167 АЗС), а тим часом компанія Сhipo (54 АЗС) знизила вартість палива на 30 копійок.

Середня роздрібна ціна бензину в Україні знизилася на 27-28 копійок, а дизельного палива - на 25 копійок.

Як повідомлялося, обмежувальні заходи в Україні через новий коронавірус, а також світова криза, яка поступово насувається, можуть серйозно вдарити по секторам української економіки. Найбільше потенційно постраждають інфраструктура та металургія. А от ціни на паливо та на природний газ, навпаки, можуть знизитися. Більше про це читайте у матеріалі ТСН.ua.

Збільшені субсидії, безкоштовна доставка ліків та обвал ринку орендованого житла – економічні новини

Збільшені субсидії, безкоштовна доставка ліків та обвал ринку орендованого житла – економічні новини

Нагадаємо, 11 березня Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю. Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів.

Також Україна закриває кордониРоботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено. Низка регіонів зачинила навчальні заклади та ввела низку жорстких обмежень - від закриття закладів громадського харчування до заборони виїзду та в'їзду до міста. За 2 тижні після цього Кабмін запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України та подовжив карантин на місяць - до 24 квітня. 

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні. 

Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентром спалаху в Україні стала саме Чернівецька область, де хворобу діагностують найбільше. Через активне поширення хвороби деякі українські області запровадили режим надзвичайної ситуації. За актуальними новинами щодо поширення коронавірусу в Україні, кількості хворих та летальних випадків, а також засобами боротьби про COVID-19 стежте на сайті ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація