В Україні від початку тижня очікується часткове потепління. Погода на 28 січня

В Україні від початку тижня очікується часткове потепління. Погода на 28 січня

Фото: УНІАН

Найхолодніше буде на сході країни.

В Україні від початку тижня у понеділок, 28 січня, очікується потепління у більшості областей, проте на Сході температура впаде ще нижче.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У західних областях температура повітря підніметься до 1-3 градусів тепла вдень. Вночі вона триматиметься на рівні 1-4 градусів морозу у Волинській, Львівській і Закарпатській областях, а в Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях сягатиме 6-9 нижче нуля.

У центрі країни нічні температури сягатимуть 13-14 градусів морозу, а вдень від 2-4 морозу у Чернігівській, Полтавській та Київській областях до одного градуса тепла у Черкаській та Кіровоградській областях. На Сумщині денна температура триматиметься на рівні 6-8 градусів морозу.

На сході температура опуститься до 7-12 градусів морозу вночі, а вдень - до 4-7 морозу у Харківській, Луганській та Донецькій областях. У Дніпропетровській - до 1-3 морозу, а на Запоріжжі - до 1-3 тепла. На півдні України від 5 до 10 градусів морозу вночі, а вдень - від 2 до 7 тепла. 

Небо переважно з мінливою хмарністю, опадів не передбачається.

Нагадаємо, днями у багатьох регіонах України випала велика кількість снігу. На дорогах працюють комунальні служби.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація