В Україні видали 10-мільйонний біометричний паспорт – Порошенко показав його власницю

В Україні видали 10-мільйонний біометричний паспорт – Порошенко показав його власницю

Фото: УНІАН

Нею стала дівчина, яка здобуває освіту політолога.

21 вересня у Києві видали 10-мільйонний біометричний паспорт.

Про це президент України Петро Порошенко повідомив у Twitter.

Власницею ювілейного паспорта стала киянка Поліна Савіна."Впевнений, можливість вільних подорожей Європою дозволить Поліні, яка здобуває освіту політолога, отримати найкращі знання і застосувати їх на благо України", - написав Порошенко.

Фото: twitter/Петро Порошенко

"Майже два роки тому я мав велику честь, я був першим громадянином України, який отримав біометричний паспорт за номером один. Моя дружина отримала - за номером 100. І сьогодні паспорт буде отримувати десятимільйонний громадянин України", - сказав також президент.

Своєю чергою сама Поліна Савіна зазначила, що дуже щаслива з того, що її паспорт став особливим. "Сьогодні я щаслива двічі. По-перше – бо я живу у вільній незалежній Україні. І по-друге я щаслива, бо мені випала така честь отримувати 10-мільйонний закордонний біометричний паспорт і вручає мені його сьогодні президент. Це неймовірна мить для мене сьогодні", - сказала вона. Поліна додала, що дуже рада бути присутньою там і привітала усіх з цим великим кроком до європейської інтеграції. 

Фото: Сайт президента України

Нагадаємо, Україна знову піднялася в рейтингу найвпливовіших паспортів. Цьогоріч український паспорт піднявся ще на 8 позицій. Рейтинг визначає країни, громадяни яких можуть скористатися найбільшою кількістю безвізових поїздок.

Закордонний паспорт без затримок. Проблему черг на отримання біометричного документу вирішено

Закордонний паспорт без затримок. Проблему черг на отримання біометричного документу вирішено

Повʼязані теми:

Наступна публікація