В Україні відремонтували 3,5 тис. км доріг, найбільше зробила "Автомагістраль-Південь" Актуально

В Україні відремонтували 3,5 тис. км доріг, найбільше зробила "Автомагістраль-Південь"

Понад 500 км доріг буде до кінця року побудовано та реконструйовано найбільшою в Україні дорожньо-будівельною компанією "Автомагістраль-Південь".

Напередодні Дня дорожнього будівельника, який відзначається 28 жовтня, прем`єр-міністр Володимир Гройсман підбив проміжні підсумки роботи галузі: 2018 року відремонтують та побудують приблизно 3,5 тис. км доріг, що на 1,4 тис. км більше проти 2017-го. Дороги в Україні тепер будують із гарантією 5 років на поточні середні ремонти, 10 – на капітальні.

Поточний рік - рекордний за темпами та обсягами дорожнього будівництва: загалом українська автодорожня галузь отримає близько 47 млрд. грн. гарантованого державного фінансування та з додаткових джерел.

"Цьогоріч "Автомагістраль-Південь" збільшила обсяги будівництва на 40% порівняно з минулим роком. Наші підприємства виробили майже 1,3 млн. тонн асфальтобетонних сумішей - це рекордний для України показник. Разом із партнерами ми вклали близько 750 млн. грн. інвестицій у розвиток матеріально-технічної бази, закупівлю техніки та обладнання, запровадження нових технологій. Найбільший у країні асфальтобетонний завод ми відкрили цього року на Харківщині. Сучасний та високотехнологічний завод з`явився у Дніпропетровській області. Наша компанія реалізує об`єкти у дев’яти областях України на 76 найбільших дорогах міжнародного, національного та регіонального значення", - повідомив генеральний директор компанії Микола Тимофеєв.

Серед ключових об’єктів компанії у 2018 році – міжнародні автомобільні автодороги: М-03 Київ-Харків-Довжанський (Харківська обл.), М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (Дніпропетровська обл.), М-05 Київ-Одеса (Київська, Одеська обл.), М-06 Київ-Чоп, М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, М-11 Львів-Шегині (усі - Львівська обл.), М-15 Одеса-Рені (Одеська обл.).

"Автомагістраль-Південь" активно вкладає кошти та бере участь у навчанні нового покоління професіоналів дорожньої галузі. На своїх потужностях з початку року фахівці компанії підготували 150 практикантів, частина із яких залишилася працювати у компанії. Загалом "Автомагістраль-Південь" вклала понад 3 млн. грн. в освітні проекти для майбутніх дорожників і професіоналів, які хочуть підвищити рівень компетенції. Окрім того, 2018 року компанія створила понад  500 нових робочих місць і продовжує відкривати нові кар’єрні можливості для українців.

ТОВ "Автомагістраль-Південь" - лідер автодорожньої галузі України і один із найбільших підрядників "Укравтодору". У підприємства 15 сучасних виробничих баз, понад 700 одиниць найсучаснішої  дорожньо-будівельної техніки, понад 2,5 тис. співробітників.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомляв, що для за 3-5 років можливо суттєво відновити українські дороги. Цьому посприяє нова економічна програма розвитку українських доріг на 2018-2022 роки, яку уряд схвалив 21 березня. Результатом реалізації програми має стати ремонт і розбудова 6 тис. 692 км доріг.

Наступна публікація