В українських школах лунає останній дзвоник. Міністр освіти записала звернення

В українських школах лунає останній дзвоник. Міністр освіти записала звернення

Фото: УНІАН

Лілія Гриневич привітала випускників, вчителів та батьків зі святом.

Більш ніж для двохсот тисяч українських школярів, сьогодні лунає "останній дзвоник". Ексклюзивно, для "Сніданку з 1+1" свої привітання та побажання випускникам, вчителям і батькам висловила й міністр освіти і науки України Лілія Гриневич просто під час робочої поїздки до Полтави.

Далі наводимо слова міністра освіти й науки України:

Сьогодні по всій Україні дзеленчать останні дзвоники, які символізують завершення ще одного навчального року. Школярів очікує літо і я зичу, щоб це літо було цікавим, змістовним і оздоровчим. Для випускників настає дуже відповідальний момент – вибору подальшої освітньої кар'єри. І я зичу успішно всім скласти Зовнішнє незалежне оцінювання і обов'язково розпочати реалізацію своїх мрій. Вас підтримують ваші батьки.

Шановні батьки, розумію ваше хвилювання. Ось діти підросли і розпочинають самостійне життя. Ви для них підтримка і сподіваюся вони вас не розчарують.

Шановні колеги-вчителі. Ваше життя вимірюється не календарними а навчальними роками: помилуйтеся плодами своєї праці. Зичу всім здоров'я, сил і зустрінемось у новому навчальному році.

Повʼязані теми:

Наступна публікація