В Україну прилетів перший Boeing-777, придбаний МАУ

В Україну прилетів перший Boeing-777, придбаний МАУ

Фото: ТСН

Ці літаки авіакомпанія використовуватиме на міжнародних рейсах.

"Міжнародні авіалінії України" презентували перший із чотирьох далекомагістральних літаків нової генерації Boeing-777, придбаних компанією. Лайнер приземлився в "Борисполі", де його радісно зустрічали майбутні пілоти та стюардеси таких машин, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Boeing-777 є найбільшим у світі пасажирським літаком із двома двигунами. Він здатен пролітати до 17 тисяч кілометрів без дозаправки та перевозити до 400 пасажирів. Такі літаки МАУ буде використовувати для далеких міжнародних рейсів, адже в Україні їх використовувати немає сенсу через недостатній пасажиропотік і неготовність більшості аеропортів. Командир екіпажу Ігор Сосновський зізнався, що йому бракує слів, аби висловити захват новою технікою. "Чудовий літак. Ми збираємося показувати українцям світ, і світу – Україну", - зауважив він.

Boeing-777 української авіакомпанії літатимуть у Копенгаген, Каїр, Делі, Торонто, Гамбург, Лісабон, Неаполь, Осло та інші міста. У планах на ближчі роки також Шанхай, Кувейт, Маямі, Гуанджоу, Сеул та Чикаго. У МАУ зізнаються, що починають дивитися вже на лайнери з індексом 787, але ще не готові звітувати про остаточне рішення. Відповідально наразі можуть заявити лише про те, що квитки на польоти будуть дешевшати, незалежно від появи в Україні нових лоукостерів.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

МАУ презентували перший далекомагістральний літак нової генерації

МАУ презентували перший далекомагістральний літак нової генерації

Повʼязані теми:

Наступна публікація