В уманській "Софіївці" на атракціоні трагічно загинула дитина

В уманській "Софіївці" на атракціоні трагічно загинула дитина

Фото: УНІАН

Триває досудове розслідування трагічного інциденту.

У Національному дендрологічному парку «Софіївка» в Умані на актракціонах загинула дитина. У зв’язку з цим поліція розслідує справу щодо неналежного виконання службових обов'язків працівниками парку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Працівники «Софіївки» не повністю демонтували атракціон «Канатна дорога», що призвело до нещасного випадку та смерті малолітньої дитини.

«На цей час досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, а також забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень», —йдеться у повідомленні.

ЗМІ наводять моторошні подробиці загибелі дитини.

«Підлітки прив’язалися мотузками до металевих тросів, аби покататися непрацюючою канатною дорогою. Утім в якусь мить двоє хлопців зависли на висоті. 12-річний Руслан спробував звільнитися з тісних мотузкових обіймів, утім канати настільки перетисли йому легені, що підліток почав задихатися», - йшлося в сюжеті «Надзвичайних новин» на одному із українських телеканалів.

В Харкові від удару струмом загинула неповнолітня дівчина-оператор дитячого атракціону

В Харкові від удару струмом загинула неповнолітня дівчина-оператор дитячого атракціону

Нагадаємо, в Австралії, у місті Голд-Кост у парку розваг Dreamworld унаслідок технічної несправності атракціону загинули чотири людини. Трагедія сталася на атракціоні Thunder River Rapids. Він складається зі штучних порогів, якими рухаються круглі плоти, розраховані на шість осіб. Швидкість руху може сягати 45 кілометрів на годину. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація