В управлінні Мін’юсту назвали ймовірну причину загибелі в’язня у Лук’янівському СІЗО

В управлінні Мін’юсту назвали ймовірну причину загибелі в’язня у Лук’янівському СІЗО

Фото: УНІАН

Поки судмедекспертиза не встановила причину смерті в'язня.

Ув’язнений Лук'янівського СІЗО, якого виявили мертвим у слідчому ізоляторі, міг отримати черепно-мозкову травму внаслідок конфлікту з співкамерником.

Про це ТСН.ua повідомила головна спеціалістка у зв’язках зі ЗМІ та громадськістю Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Інна Попова.

"Ми не виключаємо, що міг мати місце конфлікт між співкамерниками, адже під час попереднього опитування утримуваних було встановлено, що Полтавець отримав травму внаслідок конфліктної ситуації з іншим ув’язненим — Сидоренком Миколою Петровичем 1989 року народження", — повідомила вона.

Водночас в управлінні наголосили, що усі обставини поки це не встановлені слідством. Поки судмедекспертиза також не встановила точну причину смерті.

Представник повідомила, що подія сталася 18 серпня — приблизно о 7:35 молодший інспектор, який був на посту, виявив Полтавця Олександра Вікторовича 1984 року народження без ознак життя, з ознаками черепно-мозкової травми.

"Він прибув до державної установи "Київський слідчий ізолятор" у травні місяці та в липні медичний працівник перевів його до палати, де утримуються ув’язнені з психічними розладами та очікував висновку Київського міського центру судово-психічної експертизи", — поінформували в управлінні.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що у Києві в Лук'янівському слідчому ізоляторі виявили мертвим одного з ув’язнених.

Нещодавно обвинувачені колишні бійці спецроти міліції "Торнадо" влаштували заколот проти етапування з Лук'янівського СІЗО. Затримані вчинили опір й забарикадувалися в камерах ізолятора. До їхнього етапування довелось долучити Нацгвардію. За допомогу екс-бійцям "Торнадо" в організації бунту покарають двох співробітників Лук’янівського СІЗО. Під час бунту травмували працівника Лук’янівського СІЗО

ТСН отримала кадри непокори екс-бійців "Торнадо" у Лук'янівському СІЗО

ТСН отримала кадри непокори екс-бійців "Торнадо" у Лук'янівському СІЗО

Повʼязані теми:

Наступна публікація