Вбита Яна Касьян "напророчила" сестрі, що саме вона виховуватиме її доньку

Вбита Яна Касьян "напророчила" сестрі, що саме вона виховуватиме її доньку

Фото: ТСН.ua

Дитину перевезуть в Україну і оформлять українське громадянство.

Родина вбитої у Лос-Анджелесі українки, збирає кошти, щоб доставити тіло Яни на Батьківщину для поховання. Забрати хочуть і доньку Яни - Діану, якій планують оформити українське громадянство.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН розповіла сестра дівчини Євгенія.

"Вчора був суд з приводу опікунства, моїй мамі опікунство вже дали і перші два документа вже готові. Чесно кажучи, ми в такому шоці, що ми взагалі нічого не хочемо - тільки хочемо забрати тіло, забрати дитину - нам нічого не треба взагалі", - каже жінка.

Виховувати доньку Яни планує її сестра, тим паче Євгенія розповідає про жарт Яни, який став пророчим.

"Я хочу бути мамою цієї дівчинці. Ми з Яною були дуже близькі, не просто рідні, як одне ціле. Таке зараз відчуття, що мені просто вирвали серце. Ще буде два засідання з приводу Діаночки. У нас така історія була, коли Яна народила, я Яні кажу, що теж хочу таку дівчинку народити, а вона відповіла: "Не народжуй, будеш мою виховувати". Уявляєте? Такий жарт", - розповідає Женя.

Жінка каже, що не таїть зла на США за такі події, але все ж не хоче, щоб громадянство у дівчинку було американське, Діану планують зробити українкою, якщо дозволить законодавство.

"Ми хочемо, щоб вона обов'язково отримала українське громадянство. Нам треба частинку Яночки залишити нам, тому що це неможливо, це буде просто крах - я не знаю, загинуть усі. Якщо не буде з нами частинки Яни", - каже сестра жінки.

Для тих, хто бажає допомогти: Номер картки ПриватБанк 4149437858805136. Землянська Євгенія (сестра Яни) Для переказу коштів з-за кордону (USD): Beneficiary: № 26259223550 / № КР 1105884200 IEVGENIIA ZEMLIANSKA Beneficiary's bank: Public Joint Stock Company Raiffeisen Bank Aval, Kiev, Ukraine SWIFT code: AVALUAUK

Родина вбитої у США українки чекає закінчення слідства, щоб забрати тіло в Україну

Родина вбитої у США українки чекає закінчення слідства, щоб забрати тіло в Україну

Повʼязані теми:

Наступна публікація