Вбивство дитини у Переяславі: перед арештом підозрюваний сказав рідним, що не брав до рук зброї

Вбивство дитини у Переяславі: перед арештом підозрюваний сказав рідним, що не брав до рук зброї

Родичі 5-річного Кирила зустрілись з Аваковим / Фото: МВС

Батька вбитого хлопчика сьогодні забрала швидка.

Сьогодні, 4 червня, до лікарні потрапив батько 5-річного Кирила Тлялова, у вбивстві якого підозрюють поліцейських. Йому стало зле вдень – чоловікові викликали швидку, яка повезла його до медзакладу, йдеться у ТСН.16:45.

 Матір і інші родичі Кирила поїхали з Переяслава-Хмельницького до Києва, бо, кажуть, навіть не бачили тіла дитини і не знають, де він перебуває. Все, що їм сказали телефоном: "Чекайте". Як відомо, у столиці вони вже зустрілись з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та очільником Нацполіції Сергієм Князевим.

ТСН поговорила з сусідами та родичами затриманих – поліцейських Івана Приходька та Володимира Петровця. Сусід Приходька розповів, що спалахів агресії за ним не помічав.

"Не спокійний, але і не кипішний. Нормальна, середньостатистична людина", - каже сусід.

Сестри Володимира Петровця кажуть, що не знаходять собі місця і дуже переживають за те, що сталося. Втраті дитини дуже співчувають і моляться. Кажуть, перед затриманням поліцейський запевнив їх у своїй невинуватості.

"Він мені сказав на ходу: "Передай моїм рідним – моя совість чиста, я не стріляв і до рук зброї не брав", - розповіла родичка підозрюваного.

Батька убитого хлопчика забрала швидка: чоловіку стало зле

Батька убитого хлопчика забрала швидка: чоловіку стало зле

Нагадаємо, 31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині двоє п'яних поліцейських вирішили розважитися й постріляти в бляшанки. За збігом обставин під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопця доправили до лікарні в Києві.

1 червня слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження. 2 червня поліцейським оголосили підозри - ДБР пом’якшило категорію злочину.

Через кілька днів, 3 червня стало відомо про смерть хлопця в лікарні. Прокуратура перекваліфікувала справу. Тепер правоохоронцям загрожує ув'язнення від 10 до 15 років або ж довічне ув'язнення.

Звістка про "розваги" правоохоронців та смерть дитини збурила суспільство. Увечері 3 червня під стінами МВС люди організували акцію. Після цього стало відомо про відсторонення керівництва районної та обласної поліції.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вбивство дитини в Переяславі
Наступна публікація