Вбивство дівчини у Львівській області: у поліції розповіли подробиці й оприлюднили прикмети стрільця

Вбивство дівчини у Львівській області: у поліції розповіли подробиці й оприлюднили прикмети стрільця

Фото: Інформатор

Авто, на якому втік зловмисник, знайшли у лісі.

У Львівській області триває поліцейська спецоперація із затримання 56-річного жителя Харківської області, який підозрюється у вбивстві 22-річної дівчини та вогнепального поранення 41-річного чоловіка у Пустомитах.

Про це повідомили у пресслужбі поліції області.

"1 березня близько 21.25 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Садовій у місті Пустомити сталась стрілянина, внаслідок чого поранено двоє осіб – молода дівчина та чоловік. Було встановлено, що 56-річний житель Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині", - розповів начальник Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Як зазначається, зловмисник втік на мікроавтобусі Volkswagen Т5, який невдовзі виявили в лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району.

"За підозрою у вчиненні вбивства та замаху на вбивство розшукується Тур Віктор Васильович, 1963 року народження, житель Харківської області. Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани", - додали у поліції.

Фото: www.facebook.com/Патрульна поліція Львівської області

Унаслідок отриманого поранення дівчина померла дорогою до лікарні у кареті швидкої, а 42-річний чоловік із вогнепальним пораненням грудної клітини був госпіталізований.

Наразі на території Львівської області введено поліцейську операцію, до розшуку та затримання зловмисника задіяні працівники усіх підрозділів поліції, патрульні поліцейські та співробітники інших служб.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України та ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Стрільцю загрожує довічне позбавлення волі.

Поліція розшукує чоловіка, підозрюваного у вбивстві 22-річної дівчини у Львівській області

Поліція розшукує чоловіка, підозрюваного у вбивстві 22-річної дівчини у Львівській області

Читайте також:

У Львові чоловік побив дружину, а потім намагався вистрибнути з балкона

У Житомирі 10-річний хлопчик із вікна підстрелив перехожого

В Одеській області жорстоко побили школярку, поліція відкрила провадження

У Києві озброєний чоловік у військовій формі пограбував "Нову пошту"

Повʼязані теми:

Наступна публікація