У поліції відпрацьовують дві версії вбивства "Сармата"

У поліції відпрацьовують дві версії вбивства "Сармата"

Фото: Денис Тарановський

Вік затриманих від 30 до 40 років.

Поліція поки не говорить про мотиви вбивства ветерана АТО Віталія Олешка з позивним "Сармат".

Зараз відпрацьовують всі версії, повідомляє прес-служба Національної поліції. За словами начальника ГУ НП в Запорізькій області Сергія Коміссарова серед версій - економічна діяльність, адже він колишній підприємець, та політична діяльність.

Своєю чергою, відомо, що організована злочинна група підготувала автомобіль на євробляхах для того, щоб втекти з області після виконання вбивства і "замести сліди". Для вбивства був задіяний нібито інший автомобіль.

"В ході оперативно слідчих дій вдалося з’ясувати, що ймовірні злочинці могли пересуватися на автомобілі іноземного виробництва з іноземною реєстрацією, на постах перевірялися всі автомобілі, завдяки цьому ми вийшли на злочинців, відпрацювали камери спостереження та опитали свідків", - сказав правоохоронець.

Коміссаров впевнений, що важливу роль у розкритті злочину зіграли камери спостереження. Саме завдяки ним було ідентифіковано особу, яка брала безпосередню участь у злочині.

"В результаті оперативних заходів на одному з постів вони були встановлені, а на іншому їх уже чекали правоохоронці і вони були затримані", - сказав Коміссаров.

Наразі затриманим оголошено про підозру за ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Також у справі затриманий місцевий житель Бердянська, який надав автомобіль, за допомогою якого скоїли злочин.

За словами Коміссарова, вік затриманих від 30 до 40 років.

Нагадаємо, 31 липня у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили пострілом у спину з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. 

У Бердянську розстріляли колишнього АТОвця з позивним "Сармат"

У Бердянську розстріляли колишнього АТОвця з позивним "Сармат"

Повʼязані теми:

Наступна публікація