Вбивство сина депутата Соболєва: правоохоронці оголосили в міжнародний розшук ще одного підозрюваного

Вбивство сина депутата Соболєва: правоохоронці оголосили в міжнародний розшук ще одного підозрюваного

Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв / Фото: facebook.com/vyacheslav.sobolev.73

Фігуранту повідомлено про підозру.

Правоохоронці повідомили про підозру та оголосили в міжнародний розшук ще одну особу, яка може бути причетна до замаху на депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва та вбивство його 3-річної дитини.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

"За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомлено про підозру особі, яка може бути причетна до замаху на умисне вбивство депутата Київської обласної ради та вбивства його 3-річного сина в центрі Києва в грудні 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі підозрюваного оголошено в міжнародний розшук. Досудове розслідування триває.

За даними Офісу генпрокурора, у цій справі шістьом особам вже повідомлено про підозру, ще четверо перебувають під вартою, двоє - у міжнародному розшуку.

Нагадаємо, у неділю, 1 грудня, ввечері на вулиці Льва Толстого в центрі Києва біля ресторану "Маріо" пролунав постріл. Невідомий чоловік вистрелив по елітному автомобілю Range Rover і втік. У салоні авто від пострілів загинув 3-річний Сашко. Завданням же кілера було вбити батька дитини - ресторатора і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

2 грудня поліція затримала підозрюваних у стрілянині по машині депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річної дитини, які виявилися 18- та 19-річними молодиками. Правоохоронці оголосили підозри зловмисникам

Повʼязані теми:

Наступна публікація