Вбивство сина Соболєва: депутат заплатить 2 млн гривень за інформацію про замовника

Вбивство сина Соболєва: депутат заплатить 2 млн гривень за інформацію про замовника

На думку депутата, до злочину причетні правоохоронці.

Депутат Київської облради В’ячеслав Соболєв та його дружина Інна готові заплатити 2 млн грн людині, яка допоможе вийти на замовника вбивства їхнього трирічного сина Олександра.

Про це чоловік заявив під час пресконференції.

"Я хотів би запропонувати наступне: якщо хтось надасть нам інформацію, яка підтверджує замовника вбивства, ми з дружиною виплатимо винагороду у розмірі 2 млн грн. Якщо це буде поліція, то я при всіх кажу, що ми готові ці гроші витратити на технічні засоби, або на що скажуть", - сказав Соболєв.

За словами депутата, він особисто підозрює двох осіб у причетності до вбивства.

"У мене є стовідсоткова інформація, що двоє людей є причетними до вбивства мого сина, і вони гуляють сьогодні по нашій країні. Також я володію інформацією, що щонайменше один працівник правоохоронних органів був у повному контакті з людьми, які виконували це вбивство", - запевнив він.

25-річний громадянин Росії може бути організатором замаху на бізнесмена та депутата В'ячеслава Соболєва

25-річний громадянин Росії може бути організатором замаху на бізнесмена та депутата В'ячеслава Соболєва

Також Соболєв прокоментував перебіг слідства щодо вбивства його сина.

"Правоохоронці багато чого не зробили. Зокрема, не вилучено жодних відеоносіїв з муніципальних та приватних відеокамер. Жодним чином не ведуться заходи щодо встановлення замовника, а саме не проводяться слідчі дії з ймовірними замовниками та організаторами цього вбивства", - розповів депутат.

Нагадаємо, у неділю, 1 грудня, ввечері на вулиці Льва Толстого в центрі Києва біля ресторану "Маріо" пролунав постріл. Невідомий чоловік вистрелив по елітному автомобілю Range Rover і втік. У салоні авто від пострілу загинув 3-річний Сашко. Завданням же кілера було вбити батька дитини - ресторатора і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

2 грудня поліція затримала підозрюваних у стрілянини по машині депутатата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річної дитини, які виявилися 18- та 19-річними молодиками. Правоохоронці оголосили підозри зловмисникам, а суд відправив їх під арешт на 2 місяці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація