Вбивство сина Соболєва: названий депутатом суддя Татьков прокоментував трагедію

Вбивство сина Соболєва: названий депутатом суддя Татьков прокоментував трагедію

Віктор Татьков / Фото: УНІАН

Суддя не розуміє, чому його прізвище було названо батьком вбитого хлопчика.

Ексголова Вищого господарського суду Віктор Татьков не знає, чому депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв назвав його прізвище у контексті вбивства його сина. Про це йдеться у заяві судді, яку ТСН передав адвокат Татькова.

"Я висловлюю найглибші співчуття В'ячеславу Олександровичу Соболєву і його дружині Інні в зв'язку з втратою найдорожчого, що може бути в житті. Сподіваюся, що нелюди, які це зробили, і виконавці, і замовники, отримають найсуворіше покарання. Не знаю, чому моє прізвище було названо В'ячеславом Олександровичем. Думаю, зараз буде зайвим все це з'ясовувати у нього. Просто заявляю, що не маю жодного стосунку до цього варварського злодіяння. Розраховую, що слідство найближчим часом розкриє цей страшний злочин. Готовий до будь-якого формату, який дозволить розвіяти у В'ячеслава Олександровича найменші сумніви щодо мене", - йдеться у заяві судді.

Зазначимо, що Татьков заочно заарештований українським правосуддям. Його підозрюють у пособництві та винесенні неправосудних рішень, майнових та корупційних злочинах, створенні й керівництві злочинної організації, втручанні у діяльність судових органів, отриманні хабаря та відмиванні коштів. Відомо, що Татьков переховується в Австрії, адвокат судді стверджував, що його підзахисний лікується за кордоном.

Суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним у вбивстві сина Соболєва

Суд обрав запобіжний захід двом підозрюваним у вбивстві сина Соболєва

Нагадаємо, у неділю, 1 грудня, ввечері на вулиці Льва Толстого в центрі Києва біля ресторану "Маріо" пролунав постріл. Невідомий чоловік вистрелив по елітному автомобілю Range Rover і втік. У салоні авто від пострілів загинув 3-річний Сашко. Завданням же кілера було вбити батька дитини - ресторатора і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

2 грудня поліція затримала підозрюваних у стрілянини по машині депутатата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річної дитини, які виявилися 18- та 19-річними молодиками. Правоохоронці оголосили підозри зловмисникам. 4 грудня обох - Андрія Лаврегу та Олексія Семенова - взяли під варту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація