Вбивство у Каховці: Рябошапка визначив прокурорів, які будуть керувати справою

Вбивство у Каховці: Рябошапка визначив прокурорів, які будуть керувати справою

Фото: Сайт президента України

Вони вже виїхали на місце події.

Керувати розслідуванням резонансного вбивства 26-річного чоловіка в Каховці на Херсонщині буде група прокурорів, визначена генеральним прокурором України Русланом Рябошапкою. Вони на місці координуватимуть роботу слідчих.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

У відомстві наголосили, що 5 січня Руслан Рябошапка визначив прокурорів Офісу, які допомагатимуть слідчим в розслідуванні справи. Вони вже виїхали на місце події.

Серед завдань групи прокурорів Офісу буде ретельне та об’єктивне вивчення всіх версій скоєного, стану провадження, а також вжиття заходів до встановлення всіх причетних до вбивства осіб.

Як повідомлялося, на Херсонщині, у Каховці, сталося вбивство в новорічну ніч: 29-річний чоловік скоїв кілька пострілів з рушниці в живіт іншому чоловікові. Правоохоронці затримали зловмисника. Суд заарештував підозрюваного на 60 діб без права внесення застави. 

Очільник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв пообіцяв контролювати хід розслідування цього вбивства. Підозрюваний відпочивав в одній компанії з працівником районного відділу поліції. Відносно поліцейського призначено проведення службового розслідування, він відсторонений від виконання службових обов'язків. Крім того, підозрюваний виявився експоліцейським.

На 6 січня призначено повторну експертиза тіла загиблого. Вона має визначати скільки було куль, а відтак і скільки людей, які стріляли в чоловіка. Тим часом, третій день поспіль у Каховці на Херсонщині містяни виходять на масові акції. На їхнє переконання, поліція приховує докази злочину, а тому поки не буде результатів повторної експертизи, обіцяють щодня приходити під відділок поліції.

Вбивство 26-річного чоловіка в Каховці: поліція заявила про повторну судово-медичну експертизу

Вбивство 26-річного чоловіка в Каховці: поліція заявила про повторну судово-медичну експертизу

Повʼязані теми:

Наступна публікація