Вбивство відвідувача грального закладу: шестеро поліцейських під підозрою

Вбивство відвідувача грального закладу: шестеро поліцейських під підозрою

Вбивство відвідувача грального закладу: шестеро поліцейських під підозрою

Фото: Facebook/Патрульна поліція України

Патрульним загрожує до 10 років ув’язнення.

Шість співробітників патрульної поліції Львівщини підозрюють у ненавмисному вбивстві та перевищенні службових повноважень

8 травня Галицький районний суд обрав для поліцейських запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту і відсторонення від служби.

"Ми вважаємо запобіжний захід занадто жорстким, адже протягом трьох місяців довели свою відкритість і співпрацю у всебічному об'єктивному розслідуванні. Закликаємо всіх небайдужих узяти цю справу на громадський контроль", - каже начальник управління поліції у Львівській області Роман Пилипенко.

За його даними, цих поліцейських неодноразово відзначали за сумлінну службу, вони брали участь у затриманні озброєних грабіжників та звільненні заручників.

Нагадаємо, 9 лютого під час відпрацювання лотерейних закладів у Львові, у 22-річного юнака поліцейські виявили пакет із невідомою речовиною. Юнак поклав пакет до рота і спробував покинути заклад. Поліцейські затримали його і вимагали виплюнути пакет, але юнак його проковтнув. Спроби дістати пакет були безуспішними, юнак втратив свідомість. Поліцейські викликали швидку і надали йому першу допомогу, але життя врятувати не вдалося.

Повʼязані теми:

Наступна публікація