Вбивство за 500 доларів: у Бердичеві жінка замовила свого батька 19-річному хлопцеві

Вбивство за 500 доларів: у Бердичеві жінка замовила свого батька 19-річному хлопцеві

Фото: pixabay.com

Наразі триває подальше досудове розслідування.

У Житомирській області в місті Бердичів донька замовила вбивство власного батька.

Про це сьогодні, 19 червня, розповів начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко на брифінгу, передає прес-служба відомства.

За його словами, до злочину причетна 21-річна донька загиблого. Нині вона та її спільник під вартою. Триває подальше досудове розслідування.

Зазначається, що інцидент трапився ще 22 березня, коли у Бердичеві на одній з вулиць було знайдено чоловіка без свідомості з видимими травмами голови. Потерпілого доставили до реанімаційного відділення лікарні, однак врятувати його життя не вдалося. Він помер за кілька днів, не прийшовши до свідомості.

Згодом було встановлено, що він проживав сам, але у нього була 21-річна донька, з якою він підтримував зв'язки. Дівчина навчається в одному з вишів столиці. З'ясувалось, що упродовж останніх кількох місяців між ними були неприязні відносини. Під час перевірки цієї інформації у поліцейських виникли підозри щодо можливої її причетності до вбивства батька.

Чернігівська бізнес-леді замовила вбивство чоловіка

Чернігівська бізнес-леді замовила вбивство чоловіка

Зазначається, що дівчина запропонувала 19-річному жителю Бердичева вчинити злочин за орієнтовну суму у 500 доларів.

Встановлено, що увечері 21 березня вона зателефонувала батькові і попросила винести деякі її речі знайомому. Чоловік прийшов в обумовлене місце та віддав валізу. А коли збирався повертатись додому, отримав удар по голові та впав,  потім його ще кілька разів ударили.

"15 червня на підставі зібраної доказової бази нами була затримана 21-річна дочка загиблого, нині їй обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. А 17 червня у м. Бердичеві ми затримали й виконавця убивства", - сказав заступник начальника ГУНП Валерій Бондар.

Нагадаємо, раніше у Конотопі жінка замовила вбивство свого чоловіка знайомому, який винаймав у них кімнату. Натомість пообіцяли "кілеру" 2 тисячі гривень. 

У Конотопі мати двох дітей замовила вбивство свого чоловіка

У Конотопі мати двох дітей замовила вбивство свого чоловіка

Повʼязані теми:

Наступна публікація