Вдарив цеглиною щонайменше 10 разів: стали відомі подробиці вбивства 6-річної дівчинки під Харковом

Вдарив цеглиною щонайменше 10 разів: стали відомі подробиці вбивства 6-річної дівчинки під Харковом

Вдарив цеглиною щонайменше 10 разів: стали відомі подробиці вбивства 6-річної дівчинки під Харковом

В ухвалі суду йдеться про те, що на момент скоєння злочину підліток був п'яним.

У Старому Салтові під Харковом виявили тіло 6-річної Мирослави Третяк. У вбивстві дівчинки підозрюють її 13-річного сусіда, який зараз перебуває у спеціалізованому закладі.

 Про це йдеться в ухвалі суду.

Так, 28 липня близько 23:50 у приміщенні покинутої будівлі було виявлено тіло 6-річної Мирослави Третяк, яка зникла кілька годин тому, з явними ознаками насильницької смерті - виявлено тілесні ушкодження голови дівчинки та забійні рани обличчя.

Працівники поліції оглянули прилеглу територію і в 300 метрів від покинутої будівлі знайшли речі дівчинки: капці, трусики, шорти і сережку, сліди крові на траві та фрагмент цеглини зі слідами крові.

Також слідчі вилучили із будинку підозрюваного речові докази, що вказують на те, що після повернення додому 13-річний підліток виправ свої речі - шорти та футболку і таким чином змивав сліди крові.

Під час допиту підліток у присутності матері зізнався у вбивстві.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 липня 2021 року, в період часу з 16:00 до 18:00, малолітній, будучи у стані алкогольного сп`яніння, перебуваючи у приміщенні покинутої будівлі, де на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, маючи умисел на протиправне заподіяння смерті іншій людині, умисно завдав потерпілій не менше 10 ударів тупим твердим предметом в область голови, а саме лівої та правої вушних раковин, потиличної ділянки, внаслідок дівчинка від отриманих травм померла на місці вчинення кримінального правопорушення", - йдеться в ухвалі суду.

В ухвалі зазначається, що вина підлітка повністю підтверджується зібраними за кримінальним провадженням доказами.

Сам підліток підтвердив на судовому засіданні, що дійсно 28 липня 2021 року перебував з малолітньою Мирославою у приміщені покинутої будівлі в селищі Старий Салтів, яка розташована неподалік від їхнього будинку , і там завдавав їй тілесні ушкодження , а потім залишив її без тями та пішов до себе додому .

У прокуратурі Харківської області пізніше заперечили, що 13-річний хлопець, затриманий після вбивства 6-річної дівчинки, був у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, що селищі Старий Салтів Харківської області у занедбаному будинку знайшли тіло 6-річної дівчинки з ознаками насильницької смерті. Підозрюваного у вбивстві затримали.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Убивство Мирослави Третяк
Наступна публікація