Ведуча ТСН Наталія Мосейчук повернулася з Лондона та анонсувала благодійний марафон

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук повернулася з Лондона та анонсувала благодійний марафон

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук повернулася із Лондона, де проводила спеціальний випуск ТСН у день королівського весілля та поділилася новими враженнями у студії "Сніданку з 1+1".

Вперше в історії українського ТБ головний випуск новин вийшов з-за меж нашої країни. ТСН розгорнула тимчасову студію на набережній Темзи з мальовничим видом на парламент. Наталія Мосейчук зізналася, що найбільше під час поїздки її вразило ставлення звичайних людей до свята заможних – ні в кого немає заздрості.

"Весь світ йде в одну ногу. І незважаючи, на те, що всі розмовляють різними мовами, європейці мають спільні радості і спільні тривоги. У день королівського весілля щиро раділи і британці, і іспанці, і французи. Нам хотілося серед війни, корупції і політичної турбулентності подарувати нашим глядачам усмішки та натхнення. Колись і ми будемо так щиро радіти чиємусь святу", - зазначила ведуча ТСН.

Крім того, під час ефіру в "Сніданку з 1+1" Наталія Мосейчук анонсувала благодійний марафон "Право на освіту". Він відбудеться у прямому ефірі у День захисту дітей, у п’ятницю 1 червня, а усі кошти будуть перераховані на підтримку Школи в національній лікарні Охматдит.

"Ми завжди формально підходимо до цього свята, але насправді маємо щось робити для захисту наших дітей. Вже рік ми звертаємо увагу на гарячу проблему –  майже у всіх дитячих лікарнях України ми втратили школи. Перебуваючи в ізоляції, діти не отримують якісної освіти, відстають від однолітків. Ми відкриваємо ще один клас Школи Супергероїв  - тепер у відділенні гемодіалізу в Охматдиті, тому нам потрібно зібрати суму щонайменше 600 000 гривень, де 500 000  - це ремонт і обладнання дитячої школи, і 100 000 – це частина гонорарного фонду для оплати роботи  вчителів. Вже працює клас у відділенні ВІЛ Охматдиту. Вчителі також ведуть навчання біля ліжка. Школа буде розвиватися, і маємо надію, що  згодом тут зможуть навчатися близько 1000 маленьких пацієнтів у зручній для себе формі", - розповіла кураторка проекту "Право на освіту" Наталія Мосейчук.

Свої лоти для аукціону нададуть відомі артисти, спортсмени, суспільні діячі. Глядачі зможуть позмагатися і за лот Наталії Мосейчук – майстер-клас з інтерв’ю та квиток на політичне ток-шоу "Право на владу", де переможець зможе продемонструвати знання, які засвоїв під час уроку із телезіркою.

Імена учасників благодійного марафону "Право на освіту" будуть відомі вже незабаром. Ініціатор марафону – Благодійний фонд "Ти не один", партнер – громадська організація Small Heart with Art. Стежте за оновленнями в ефірі по буднях з 6.30 на каналі "1+1" та у соціальних мережах "Сніданку з 1+1".

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук розповіла про власні враження від королівського весілля

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук розповіла про власні враження від королівського весілля

Наступна публікація