Ведучому "Грошей" Олександру Дубінському погрожують фізичною розправою

Ведучому "Грошей" Олександру Дубінському погрожують фізичною розправою

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Керівництво телеканалу 1+1 пов'язує інформаційну кампанію проти журналіста з його професійною журналістською діяльністю.

Ведучий та креативний продюсер програми "Гроші" Олександр Дубінський став об'єктом для погроз та замовної pr-кампанії.

Так, у Мережі з'явився низка ідентичних публікацій на онлайн-ресурсах із сумнівною репутацією, які очевидно носять замовний характер, а їхні "автори" роблять спробу дискредитувати Олександра. Крім цього, він отримав ряд погроз фізичною розправою та публічних образ.

Керівництво телеканалу 1+1 пов'язує інформаційну кампанію проти Дубінського з його професійною журналістською діяльністю, а також вбачає зв'язок із попередніми погрозами, які ведучий та співробітники редакції програми "Гроші" почали отримувати ще навесні.

Нагадаємо, що попередні звернення Олександра Дубінського до Управління Національної поліції щодо погроз та стеження і досі залишаються без жодних результатів та відповідей.

Телеканал 1+1 впевнений, що будь-яка людина, в тому числі і журналіст, має право на власні судження, які можуть відрізнятись від популярних. Так, однією з причин, завдяки яким в Україні відбулась Революція Гідності, є сміливість висловити власну думку, навіть, якщо вона комусь здається неправильною.

Також телеканал звертається до Міністерства внутрішніх справ з проханням про проведення досудового розслідування з метою встановлення організаторів та виконавців протиправних дій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація