Великий туроператор повідомив про істотне скорочення чартерів до Туреччини

Великий туроператор повідомив про істотне скорочення чартерів до Туреччини

Фото: Reuters

У компанії вирішили піти на такі кроки, щоб стабілізувати ситуацію на туристичному ринку.

Туроператор Join UP! скоротить кількість чартерних рейсів до Туреччини через постійні затримки та переноси вильотів.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

"У відповідь на ситуацію із частими затримками та переносами чартерних рейсів авіакомпаній на замовлення туроператора Join UP! компанія ухвалила рішення скоротити польотну програму до Туреччини", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили у компанії, цей крок допоможе знизити навантаження на флот авіаперевізників, яке склалося через щільний графік перельотів, максимальне використання літаків у розпал туристичного сезону та відсутність вільних літаків у авіакомпаній для підмін у випадку збоїв у розкладі, а також дозволить вирівняти розклад авіакомпаній і попередити тривалі очікування та незручності для туристів.

"Починаючи від 11 липня компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з наступних міст: Київ, Вінниця, Рівне, Кривий Ріг, Херсон, Одеса та Харків. Загалом в період від 11 до 26 липня польотна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень", - додали у туроператорі.

Водночас зазначається, що туристи, які вилітали із Києва, попрямують на курорти іншими рейсами туроператора у ті ж дати з того ж саме міста, а туристам із Харкова та Одеси запропонують найближчі доступні рейси у цих містах або рейси із інших міст.

170 туристів з України другий день не можуть вилетіти з Анталії

170 туристів з України другий день не можуть вилетіти з Анталії

"Припинення польотної програми до Туреччини відбудеться з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону. Ця інформація торкнеться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця - 249 людини, Кривий Ріг - 282 людини, Рівне – 115 людей, Херсон - 364 людини). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів", - підсумували у прес-службі Join UP!

Нагадаємо, раніше туристи, які застрягли в аеропорту Анталії, повідомили, що досі не можуть вилетіти до Києва. Спочатку їх мав доставити рейс компанії Sky Up, а згодом Anda Air. Проте люди скаржаться, що досі не вилетіли.

Повʼязані теми:

Наступна публікація