Весільний бум 14 лютого: у день закоханих в Україні побралися 1830 пар

Весільний бум 14 лютого: у день закоханих в Україні побралися 1830 пар

Фото: ТСН

На столичний центральний палац одружень припало три десятки реєстрацій.

Взяти шлюб 14 лютого запланували 1830 пар по всій країні, і це в десятки разів більше, ніж у звичайні дні. Аби встигнути задовольнити усіх, установи реєстрації відчинилися о 8:00 ранку і обіцяють працювати аж до півночі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Регіони підготували закоханим свої сюрпризи: у Львові молодят зустрічають із живою музикою та шампанським, у Миколаєві побратися можна у краєзнавчому музеї, а в Дніпрі пари реєстрували просто під зірками в місцевому планетарії. У столиці відбулося понад 200 весіль, із них 30 здійснили в центральному відділі реєстрацій. Його працівники кажуть, що минулого року ажіотаж був більшим – тоді шлюб узяли 50 пар. Однак і 30 для буденного дня є великою цифрою, бо зазвичай стосунки оформлюють близько 5 пар.

Аби одружитися саме цього дня, закохані займали чергу і подавали заяви за півроку наперед, але можливою є і пришвидшена процедура, коли можна все зробити за один день – і подати заявку, і одружитися. Цим можуть скористатися учасники АТО, вагітні і пари зі спільною дитиною.

Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська

1830 пар по всій Україні вирішили одружитися саме в День закоханих

1830 пар по всій Україні вирішили одружитися саме в День закоханих

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація