Вибори-2019: в Одесі одіозний ексміністр Червоненко та чинний нардеп програли редактору газети

Вибори-2019: в Одесі одіозний ексміністр Червоненко та чинний нардеп програли редактору газети

Фото: УНІАН

Переможець балотувався від "Слуги народу".

Одіозний ексміністр транспорту Євген Червоненко та чинний народний депутат Геннадій Чекіта програли вибори до Верховної Ради у 134-му одномандатному виборчому окрузі, який охоплює частину Малиновського району Одеси.

Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії.

Червоненко набрав 16,85% голосів, а Чекіта – 8,52%.

Перемогу на цьому окрузі здобув кандидат від партії "Слуга народу" Олег Колєв, який є головним редактором газети "Придунайські вісті". Він залишив своїх конкурентів далеко позаду, набравши 35,11% голосів.

Нагадаємо, в Одесі під час агітаційного концерту за кандидата у народні депутати Євгена Червоненка на сцену з дрона скинули фалоімітатор. Інцидент стався в парку Горького. Безпілотник спочатку кружляв біля сцени, а в розпал заходу підлетів ближче і скинув свій вантаж. 

21 липня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. Причиною їхнього проведення стало те, що на інавгурації президент України Володимир Зеленський заявив, що розпускає Раду VIII скликання через формальну відсутність коаліції від 2016 року.

Згідно з даними головних екзитполів, на виборах перемогу здобула партія "Слуга народу". Вона набирає трохи більше 44%. Також до парламенту проходять "Опозиційна платформа – За життя" (понад 12%), "Європейська Солідарність" (понад 8%), "Батьківщина" (близько 7,5%) та "Голос" (близько 6%). На межі статистичної похибки перебуває також і партія "Сила і честь".

У ЦВК є час до 5 серпня, аби завершити підрахунок голосів на парламентських виборах

У ЦВК є час до 5 серпня, аби завершити підрахунок голосів на парламентських виборах

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація